Cégünkről

A Szigetvári és Társa Kft. 2002 tavaszán alakult. A cég mélyépítési munkák megoldására specializálódott. Talajmechanikai szakvéleményeket, épületkár vizsgálatokat, dinamikus szondázásokat készítünk, mélyalapozások és munkatér-határolások tervezésével, valamint partnereinkkel összefogva, azok kivitelezésével foglalkozunk. Mivel a partnerünk a cölöpalapozások készítésére valamint az acél szádlemezes munkatér-határolásra van felkészülve, tervezési munkáink legnagyobb részét az ilyen típusú feladatok alkotják.

Nagy hangsúlyt fektetünk arra, hogy a megbízóink minden esetben kellően tájékoztatva legyenek arról, hogy az adott körülmények között mi mit tartunk a legmegfelelőbb megoldásnak. Igyekszünk az alapozási mód kiválasztásától a legmegfelelőbb technológia alkalmazásán át az előzetes költségkalkulációig mindig elegendő információt biztosítani a megrendelői döntésekhez.

Büszkék vagyunk arra, hogy olyan partnerekkel dolgozhatunk együtt, akik nagy szakértelemmel és rengeteg tapasztalattal rendelkeznek az adott területen. Mivel feladataink nagy részét közösen oldjuk meg, a referenciáinkat is közösnek tekintjük. Így készítettünk rengeteg talajmechanikai vizsgálatot a Mérnökgeológia Kft-vel közösen. Ezek között volt szálloda Hévízen, amely egy régi angolna telep helyén létesül, kilenc szintes silós mélygarázs Veszprémben, Nagykanizsán, Miskolcon és Zalaegerszegen, rengeteg csarnok és út a Nyugat-Dunántúl számos pontján, hogy csak néhányat említsünk. A Fundament 2000 Kft-vel közösen terveztünk cölöpalapozást és munkatér-határolást társasházakhoz, áruházakhoz, termálfürdőhöz és iskolabővítéshez. Számos esetben terveztük át az alapozást a megrendelő kérésére, vagy gazdasági megfontolásból. Az általunk tervezett cölöpalapozások és munkatér-határolások kivitelezésében is folyamatosan részt veszünk.


Reméljük, hamarosan Önt is a munkánkkal győzhetjük meg arról, hogy érdemes "ránk támaszkodni"!